BACK TO
TOP
Profi

Τον «Όμιλο Φίλων του Δάσους» εξόπλισε η Δήμητρα ΑΕ

Η εταιρία εισαγωγών και εμπορίας ελκυστήρων, γεωργικών μηχανημάτων και ελαστικών- Η Δήμητρα Α.Ε.- πρόσφατα διέθεσε στον «Όμιλο Φίλων του Δάσους» εξοπλισμό, για τις επιχειρησιακές τους ανάγκες, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης που την διακατέχει.

Τον «Όμιλο Φίλων του Δάσους» εξόπλισε η Δήμητρα ΑΕ

3
0

Συγκεκριμένα, ο «Όμιλος Φίλων του Δάσους» με έδρα στην Δεκέλεια Βαρυμπόμπης, παρέλαβε σε πολύ φιλικό κλίμα μια νέα τετράδα ελαστικών εκτός δρόμου, μάρκας MITAS, για χρήση σε εξειδικευμένο πυροσβεστικό όχημα τύπου Unimog, που πρόσφατα ανακατασκευάστηκε, για να βρίσκεται πλέον σε πλήρη επιχειρησιακή διάθεση. (Δείτε φωτογραφίες)

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής, η εταιρεία (Η Δήμητρα Α.Ε.) στηρίζει τις προσπάθειες και την πρωτοβουλία αυτού του εθελοντικού σώματος που προσφέρει σημαντικά στην πρόληψη και καταστολή δασικών πυρκαγιών, σεισμών και άλλων φυσικών καταστροφών. Το ήθος και το πνεύμα των ανθρώπων αυτών, αποτελούν πηγή έμπνευσης και μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε δράσεις αφιερωμένες στην κοινωνική και περιβαλλοντική προστασία. Με το όχημα αυτό μπορεί πλέον η ομάδα να έχει πρόσβαση σε δύσβατα σημεία που άλλα οχήματα δεν έχουν, αυξάνοντας έτσι την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα.

Για πληροφορίες και νέα για το έργο του ομίλου μπορείτε να επισκεφθείτε  την ιστοσελίδα τους: www.ofd.gr

Για πληροφορίες σχετικά με την εταιρία ''Η ΔΗΜΗΤΡΑ'' ΑΕ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.demeter.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία