BACK TO
TOP
Profi

Εξοπλισμένη με το νέο σύστημα καθαρισμού τεσσάρων διαστάσεων η Claas Lexion 780TT

Έτοιµη να βγει στα ευρωπαϊκά χωράφια είναι η νέα γενιά θεριζοαλωνιστικών Lexion µε πιο ισχυρούς κινητήρες Stage IV, µεγαλύτερες δεξαµενές, βελτιωµένο διανοµέα φλοιού και άχυρου και σύστηµα καθαρισµού τεσσάρων διαστάσεων (4D). Στη δοκιµή χρησιµοποιήσαµε τη ναυαρχίδα Lexion 780TT για να πατήσουµε στα χνάρια της νέας γενιάς.

Εξοπλισμένη με το νέο σύστημα καθαρισμού τεσσάρων διαστάσεων η Claas Lexion 780TT

3
0

H δήλωση ότι η νέα γενιά των µοντέλων Lexion δηµιουργεί µια νέα διάσταση µπορεί να φαίνεται παρωχηµένη. Οι διάφορες αλλαγές στην οικογένεια Lexion όµως αποτελούν κάτι παραπάνω από έναν απλό ανασχεδιασµό, για να είναι τα µηχανήµατα συµβατά µε τους κανονισµούς καυσαερίων Stage IV. Προτού µιλήσουµε για τη λεπτοµέρεια που βελτίωσε το σύστηµα αλωνίσµατος, ας ρίξουµε µια µατιά στους καινούργιους κινητήρες. Το Lexion 780 αντλεί ισχύ από ένα σύνολο Mercedes-Benz OM 473, που αποδίδει 626 ίππους (σε ECE R120).

∆εν έχει µόνο επιπλέον 42 ίππους σε σχέση µε το προηγούµενο µηχάνηµα, αλλά είναι η δύναµη του καινούργιου κινητήρα που κάνει τη διαφορά σε σχέση µε ό,τι υπήρχε στο παρελθόν. Ακόµα και στη χειρότερη περίπτωση, αυτός ο κινητήρας Mercedes µπορεί να δώσει εντυπωσιακή ροπή 1.800 Nm για να κινηθεί το µηχάνηµα.

Περισσότερο στο Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 4 Ιουνίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία