BACK TO
TOP
Profi

Πρώτη εγκατάσταση του ρομποτικού αλμεκτηρίου Lely στην Κ. Μακεδονία

Τη συμφωνία για την εγκατάσταση του πρώτου διπλού ρομπότ άμελξης στην Ελλάδα και σε φάρμα της Κεντρικής Μακεδονίας, του Lely Austronaut Α4, ανακοίνωσε η Hellenic Dairy Automations, θυγατρική εταιρία της Milkplan S.A. και αντιπρόσωπος της Lely στην Ελλάδα.

Πρώτη εγκατάσταση του ρομποτικού αλμεκτηρίου Lely στην Κ. Μακεδονία

2
0
Το Lely Austronaut Α4 αποτελεί ένα πλήρως αυτοματοποιημένο ρομποτικό σύστημα, το οποίο εκτός από την ευκολία που προσφέρει στη διαδικασία άμελξης, συμβάλλει στη βελτίωση της αποδοτικότητας των γαλακτοπαραγικών αγελάδων, στη διατήρηση της καλής υγείας του ζωικού κεφαλαίου, καθώς και στη διασφάλιση της ποιότητας του παραγόμενου γάλακτος

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου:

Τη συμφωνία για την εγκατάσταση του πρώτου διπλού ρομπότ άμελξης στην Ελλάδα, του Lely Austronaut Α4, ανακοίνωσε η Hellenic Dairy Automations, θυγατρική εταιρία της Milkplan S.A. και αντιπρόσωπος της Lely στην Ελλάδα.

Το Lely Austronaut Α4 αποτελεί ένα πλήρως αυτοματοποιημένο ρομποτικό σύστημα, το οποίο εκτός από την ευκολία που προσφέρει στη διαδικασία άμελξης, συμβάλλει στη βελτίωση της αποδοτικότητας των γαλακτοπαραγικών αγελάδων, στη διατήρηση της καλής υγείας του ζωικού κεφαλαίου, καθώς και στη διασφάλιση της ποιότητας του παραγόμενου γάλακτος.

Η εγκατάσταση του ρομποτικού συστήματος θα πραγματοποιηθεί σε φάρμα της Κεντρικής Μακεδονίας και αποτελεί ένα φιλόδοξο έργο και μια δυναμική επένδυση στον τομέα της κτηνοτροφίας και της γαλακτοκομίας. Μια κίνηση πρωτοποριακή που πραγματοποιείται σε πείσμα των αντίξοων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας, και αναμένεται να αποδώσει σύντομα τα μέγιστα οφέλη στον κτηνοτρόφο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το myastronaut.lely.com

Σχετικά με τον Όμιλο Lely

Η Lely ιδρύθηκε το 1948 αφιερώνοντας όλες τις προσπάθειές της στη δημιουργία ενός βιώσιμου, αποδοτικού και ευχάριστου μέλλοντος στον τομέα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας για τους πελάτες της. Εδώ και πολλά χρόνια η Lely ηγείται στα αυτοματοποιημένα ρομποτικά αμελκτικά συστήματα ενώ παράλληλα κατέχει μια ισχυρή θέση στα προϊόντα συγκομιδής χορτονομής με περισσότερα από 65 χρόνια εμπειρίας & γνώσης στον κλάδο. Ο Όμιλος Lely είναι ενεργός σε περισσότερες από 60 χώρες και απασχολεί σχεδόν 2.000 ανθρώπους.

Περισσότερες πληροφορίες: www.lely.com

Σχετικά με την Milkplan

Η Milkplan είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και εμπορίας κτηνοτροφικού εξοπλισμού, ψυκτικών συστημάτων και τεχνολογικών εφαρμογών κτηνοτροφικών μονάδων. Kατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα και κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών της διεθνούς αγοράς κτηνοτροφικού εξοπλισμού με το δίκτυο εξαγωγών της να εκτείνεται σε 75 χώρες παγκοσμίως και το ποσοστό εξαγωγών της να ξεπερνάει το 85% του κύκλου εργασιών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία