BACK TO
TOP
Profi

Μαύρη Θύελλα οι θεριζοαλωνιστικές Ideal της AGCO

Ένα πρότζεκτ που κόστισε 400 εκατ. δολάρια, έφτιαξε καλούπια για πάνω από 50 πρωτότυπα σχέδια και τελικά κατέληξε σε ένα μοντέλο θεριζοαλώνιστικής και μάλιστα μαύρου χρώματος, σίγουρα δεν γίνεται κάθε μέρα. Στην Ιταλία λοιπόν παρουσιάστηκε η Σειρά θεριζοαλωνιστικών Ideal της AGCO τριών μοντέλων με δεξαμενή σιτηρών 17.100 λίτρων, απόδοσης 210 λίτρων ανά δευτερόλεπτο και φυσικά… εντυπωσιακές εικόνες.

Μαύρη Θύελλα  οι θεριζοαλωνιστικές Ideal της AGCO

0
0


Οι θεριζοαλωνιστικές θα κυκλοφορήσουν υπό τη φίρμα των Massey Ferguson, Fendt και Challenger, με τη Σειρά να αποτελείται από τα μοντέλα Ideal 7, Ideal 8 και Ideal 9 και από τρεις εκδόσεις standard, PL (ParaLevel) και T (ερπύστριες). Η δύναμη του 9,8 λίτρων AgcoPower κινητήρα στην Ideal 7 φτάνει τους 451 ίππους, ενώ η Ideal 9 έχει έναν παντοδύναμο 647 ίππων μπλοκ.

Οι θεριζοαλωνιστικές θα κυκλοφορήσουν μόνο σε μαύρο χρώμα, γεγονός ασυνήθιστο και οδεύουν προς την Agritechnica ( MF και Fendt). Η παραγωγή τους θα ξεκινήσει στην Ιταλία τον Μάιο του 2018, ενώ ένας περιορισμένος αριθμός αυτών θα εργαστούν στη συγκομιδή της ερχόμενης σεζόν. Πλήρης κυκλοφορία θα υπάρξει το 2019.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία