BACK TO
TOP
Profi

Στην Π. Πετρόπουλος πέρασε η Kubota

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ της εφημερίδας Agrenda από τον περασμένο Αύγουστο, τη διανομή των γεωργικών μηχανημάτων της ιαπωνικής φίρμας Κubota αναλαμβάνει η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, ύστερα από σχετική συμφωνία που υπογράφηκε την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 μεταξύ των δύο πλευρών.

Στην Π. Πετρόπουλος πέρασε η Kubota

8
1

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι δυο εταιρείες δεσμεύθηκαν για μακροχρόνια συνεργασία.

Η Κubota Corporation είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως, στους τομείς των γεωργικών ελκυστήρων, συναφών μηχανημάτων, βιομηχανικών κινητήρων, μηχανημάτων έργων, συστημάτων ύδρευσης και επεξεργασίας νερού.

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κubota έχει παρουσία άνω των 30 χρόνων, κατέχοντας πάντα σημαντικό μερίδιο στην αγορά.

Το εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης της Πέτρος Πετρόπουλος, θα διατηρήσει και θα ενισχύσει τη μέχρι σήμερα κάλυψη των αναγκών των πελατών, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η νέα αυτή δραστηριότητα θα αποτελέσει αυτόνομη επιχειρηματική μονάδα της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ. Οι πωλήσεις της μονάδας αναμένεται να επηρεάσουν θετικά τα αποτελέσματα του 2018.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

29-12-2017 14:22Αναστασιάδης Λυμπέρης

Να σας ευχηθώ καλή τύχη στο έργο σας .Έχετε ένα καλό προϊόν που αξίζει της προσοχής σας. Μφχ Λυμπερης

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία