BACK TO
TOP
Profi

Θέα από παντού με το Deutz-Fahr Agrotron 9340

Ένα σίγουρα ασυνήθιστο θέαμα που παρέχει όμως σημαντικά πλεονεκτήματα στις καθημερινές αγροτικές εργασίες, παρέχοντας απεριόριστη θέα, αποτελεί η περιστρεφόμενη καμπίνα του Deutz-Fahr Agrotron 9340 TTV κατασκευής δύο γερμανικών οίκων βελτίωσης, όπως παρουσιάζεται στο Profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 5 Μαΐου μαζί με την Agrenda.

Θέα από παντού με το Deutz-Fahr Agrotron 9340

4
0

Στις σελίδες του μοναδικού ελληνικού περιοδικού για την αγροτική τεχνολογία και στην κεντρική δοκιμή του μήνα, εξετάζουμε τα συστήματα διαχείρισης στροφής στο σύνορο του χωραφιού των John Deere, Case IH, New Holland, Fendt και JCB που µας έδωσαν πολλές πληροφορίες για το τι είναι εφικτό... και τι δεν είναι.

Μαζί, στην παρέλαση αγροτικών μηχανημάτων, και σε μία δοκιμή μακράς διάρκειας οι μηχανικοί μας έκατσαν στο τιμόνι ενός Valtra T174 που έχει γράψει 4.400 ώρες στο ρολόι, ενώ παρουσιάζουμε δύο πρωταγωνιστές της χορτονομής, το χορτοκοπτικό Claas Disco με μπάρα Max Cut και το βαγόνι Pottinger Jumbo 7210 Combiline. Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ό,τι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας, όσο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στο Profi, που έρχεται μαζί με την Agrenda τo Σάββατο 5 Μαΐου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία