BACK TO
TOP
Profi

Συνεργασία Πειραιώς με Agrotech SA για εξοπλισμό

Τη συνεργασία της µε την εταιρεία «Μποζατζίδης-Μητσιολίδης ΑΕ» ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς, στα πλαίσια της χρηματοδότησης αγροτών µε ευνοϊκούς όρους για την αγορά γεωργικού εξοπλισμού, τόσο στο πλαίσιο των Σχεδίων Βελτίωσης όσο και εκτός.

Συνεργασία Πειραιώς με Agrotech SA για εξοπλισμό

2
0

 Η χρηµατοδότηση θα γίνεται µε επενδυτικό δάνειο, για την αγορά µηχανολογικού εξοπλισµού νέου ή µεταχειρισµένου (γεωργικοί ελκυστήρες και παρελκόµενα) µε ευνοϊκούς όρους, αλλά και σηµαντικά πλεονεκτήµατα για τους πελάτες, αναφέρει η Τράπεζα Πειραιώς.

Αναλυτικότερα η τράπεζα Πειραιώς αναφέρει:

Η νέα αυτή συµφωνία της Τράπεζας Πειραιώς, αφορά σε ολοκληρωµένη χρηµατοδοτική πρόταση και πιστοποιεί τη σταθερή βούλησή της για την υποστήριξη του αγροτικού επιχειρείν και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τοµέα της οικονοµίας.

Η Agrotech S.A. κορυφαία εταιρεία εµπορίας γεωργικών µηχανηµάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο ανήκει στον όµιλο «AGROGROUP ΜΠΟΖΑΤΖΙ∆ΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΛΙ∆ΗΣ». Η Agrotech S.A. ξεκίνησε τη συνεργασία της µε την John Deere το 2012. Από τότε µέχρι και σήµερα φροντίζει για την άµεση εξυπηρέτηση των πελατών της µε το άριστα εκπαιδευµένο προσωπικό που διαθέτει. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των  γεωργικών µηχανηµάτων και των ανταλλακτικών τους από το 1984, απασχολεί 190 άτοµα, και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των γεωργικών µηχανηµάτων. Ο Όµιλος έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα και την Κύπρο των µηχανηµάτων και ανταλλακτικών µεγάλων οίκων  κατασκευαστών, όπως: John Deere, Pellenc, Geringhoff, Fantini, Italmix, Hardi, MerloGroup, Pichon, Maschio Gaspardo κ.ά.

Ο Όµιλος διαθέτει ολοκληρωµένες µονάδες, στη Θεσσαλονίκη στο 8ο  χλµ. Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στη Λάρισα στο 6οχλµ. Λάρισας – Φαρσάλων, στην Ορεστιάδα στο 1ο χλµ. Ορεστιάδας – ∆ιδυµοτείχου, καθώς και στην Κύπρο µε ανταλλακτικά, service και έκθεση µηχανηµάτων.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία