BACK TO
TOP
Profi

Αντίστροφη μέτρηση για την πλήρως αυτοματοποιημένη κομπίνα της New Holland

Με τη φράση «είκοσι δευτερόλεπτα πρόκληση » (20secondchallenge) προαναγγέλει η εταιρεία New Holland τη παρουσίαση της νέας σειράς αυτοματοποιημένων κομπινών, που αναμένεται να δούμε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, την Τρίτη 31 Ιουλίου.

Αντίστροφη μέτρηση για την πλήρως αυτοματοποιημένη κομπίνα της New Holland

2
0
 Η νέα σειρά των θεριζοαλωνιστικών μηχανών της εισάγει για πρώτη φορά καινοτομίες αυτοματισμών, όπως είναι το σύστημα πρόβλεψης πυκνότητας καλλιέργειας, για να κάνει τη δύσκολη εργασία στο αγρόκτημα ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.
Το σύστημα που κάνει τη κομπίνα τόσο «έξυπνη» ονομάζεται Intellisense, και χρησιμοποιεί προγραμματισμένα δεδομένα (παλιές αποδόσεις, τοπογραφία πεδίου, ρυθμίσεις βάσει δεδομένων GPS), αισθητήρες και άλλα συστήματα ελέγχου για την όσο το δυνατόν αυτόματη βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων συγκομιδής.
Η New Holland λέει ότι το σύστημα προσαρμόζεται επίσης στις μεταβαλλόμενες συνθήκες καλλιέργειας και σε διαφορετικούς τύπους καλλιεργειών αλλάζοντας τη γωνία όλων των πτερυγίων του ρότορα ανάλογα με το φορτίο, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας στους ρότορες έως και 20%.
Η εφαρμοσμένη για πρώτη φορά σε κομπίνα τεχνολογία της New Holland έλαβε αργυρό μετάλλιο καινοτομίαw μετά το ντεμπούτο της στην Agritechnica 2017 στο Ανόβερο της Γερμανίας και αύριο αναμένουμε να αξιολογήσουμε τα πραγματικά αποτελέσματα στο χωράφι, μέσα από το βίντεο που η εταιρεία μας καλεί να δούμε. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στην επίσημη σελίδα της στο Facebook να παρακολουθήσετε μαζί μας όσα έχει να μας δείξει.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία