BACK TO
TOP
Profi

Τα John Deere της Agrotech δίνουν χρώμα στην 83η ΔΕΘ

H Agrotech S.A. ανήκει στον όµιλο AgroGroup (Μποζατζίδης-Μητσιολίδης) που δραστηριοποιείται στον χώρο των γεωργικών µηχανηµάτων και ανταλλακτικών από το 1984 ενώ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο.

Τα John Deere της Agrotech δίνουν χρώμα στην 83η ΔΕΘ

1
0

Η εταιρία Agrotech S.A. το 2012 ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της µε την µεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία γεωργικών µηχανηµάτων παγκοσµίως, John Deere, µε σκοπό την αντιπροσώπευση των µηχανηµάτων και ανταλλακτικών της σε Ελλάδα και Κύπρο. Με αφορµή την αποκλειστική αντιπροσώπευση του αµερικάνικου κολοσσού, θα συµµετέχει στην 83η ∆ιεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο της τιµώµενης χώρας Αµερικής (Περίπτερο 13) ενώ θα βρίσκεται στο stand 41 µε κάποια από τα τελευταία µοντέλα γεωργικών ελκυστήρων. Επιπλέον, εκεί θα έχετε την ευκαιρία να συνοµιλήσετε µε το ενηµερωµένο τµήµα πωλήσεων της εταιρείας και να µάθετε για όλες τις νέες καινοτοµίες που θα εξελίξουν την αγροτική επιχείρησή σας µέσα από τις λύσεις γεωργικής διαχείρισης που σας παρέχει η Agrotech S.A. 

Οι εγκαταστάσεις του οµίλου βρίσκονται σε Θεσσαλονίκη (6.000m2), Ορεστιάδα (3.000m2), Λάρισα (2.700m2) και Λευκωσία, που στεγάζεται έκθεση καινούργιων και µεταχειρισµένων µηχανηµάτων, αποθήκες ανταλλακτικών µε σύγχρονα συστήµατα αποθήκευσης που µπορούν να καλύψουν άµεσα κάθε σας ανάγκη, καθώς επίσης και το συνεργείο που αποτελείται από τους εξειδικευµένους και άριστα εκπαιδευµένους τεχνικούς.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία