BACK TO
TOP
Profi

Με τεστ ντράιβ στον αγρό υποδέχτηκε φέτος η Γ. Χίγκας τους αγρότες

Τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πολλά από τα μηχανήματα της εταιρείας στο χωράφι και να ενημερωθούν για τα ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα της εταιρείας, είχαν οι επισκέπτες της τριήμερης εκδήλωσης Ανοιχτές Πόρτες 2018 (7-9/9) της Γ. Χιγκας ΑΒΕΕ, με το κοινό να δηλώνει ενθουσιασμένο με την πληθώρα επιλογών ιδιαίτερα σε εξοπλισμό Gaspardo και Claas.

Με τεστ ντράιβ στον αγρό υποδέχτηκε φέτος η Γ. Χίγκας τους αγρότες

3
0

Εκτός φυσικά από τις επιδείξεις των μηχανημάτων, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι αγρότες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στα νέα σχέδια βελτίωσης, αλλά και για άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα αγοράς και συντήρησης μηχανημάτων από την Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα τρακτέρ Claas και στη χρήση και συντήρησή τους.

Τη δεύτερη μέρα της τριήμερης εκδήλωσης, οι άνθρωποι της εταιρείας Γ. Χίγκας, ενημέρωσαν για τις σύγχρονες σπαρτικές Gaspardo και για τη χρήση τους ιδιαίτερα στην καλλιέργεια βαμβακιού. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν καινοτόμες εφαρμογές (π.χ ιονισμός, GPS) για τις αγροτικές εργασίες που έχουν να κάνουν με τη φυτοπροστασία και θρέψη.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός της Claas και την Gaspardo, η Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ αντιπροσωπεύει πολλά άλλα επώνυμα εργοστάσια, όπως η Maschio, η Faresin, η Martignani, η Annovi και άλλα.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία