BACK TO
TOP
Profi

Η Lamborghini κερδίζει ξανά μέσα στην ελληνική αγορά

Η εταιρεία «Η ∆ήµητρα» ΑΕ ο επίσηµος εισαγωγέας των Lamborghini, εκπροσωπεί τον Ιταλικό οίκο στην ελληνική αγορά από το 1976. Μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου αντιπροσώπων εξασφαλίζει στους πελάτες της µια πλήρη και άµεση τεχνική εξυπηρέτηση.

spark-1

Βασίλης Σοφός

163
0

Τα τελευταία χρόνια η Lamborghini βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε πωλήσεις γεωργικών µηχανηµάτων στην ελληνική αγορά, ενηµερώνει «Η ∆ήµητρα» ΑΕ. Συγκεκριµένα σύµφωνα µε στοιχεία του ΣΕΑΜ: από το 2017 και µετά διατηρεί υψηλά ποσοστά πωλήσεων, στα δενδροκοµικά τρακτέρ άγγιξε το 12% ενώ στα εξωχώραφα το 10% του συνόλου. Το 2018 συνέχισε την δυναµική παρουσία της εξασφαλίζοντας ξανά σηµαντικό µερίδιο αγοράς.


Το νέο Spire Trend, ένα τρακτέρ οικονομικό, ευέλικτο και πλήρως λειτουργικό, θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Λάρισας-Agrothessaly, στα τέλη Φεβρουαρίου.

Η ανοδική τάση των πωλήσεων της Lamborghini, όπως υποστηρίζει «Η ∆ήµητρα» ΑΕ, οφείλεται τόσο στην ποιότητα και αξιοπιστία των νέων µοντέλων, όσο και στις ελκυστικές τιµές που προσαρµόζονται στις ανάγκες της δύσκολης και εξαιρετικά ανταγωνιστικής, ελληνικής αγοράς. Για τα τρακτέρ που προσφέρει στην ελληνική αγορά «Η ∆ήµητρα» ΑΕ αναφέρει:

∆ΕΝ∆ΡΟΚΟΜΙΚΑ

Πιο αναλυτικά, στα δενδροκοµικά, η Lamborghini προσφέρει µια πλούσια σειρά από 18 επιλογές που περιλαµβάνουν όλα τα χαρακτηριστικά που ζητά ο κάθε αγρότης για εργασίες σε δενδροκοµική και αµπελουργική χρήση. Μερικά από τα µοντέλα που ξεχωρίζουν είναι οι σειρές Spire F/S/V, Spire F Target και RF Trend.

Όλα τα µοντέλα παρέχουν µοναδική άνεση και την ισχύ που απαιτεί η εργασία στον αγρό ή στον αµπελώνα. Οι κινητήρες FARMotion (Tier4i), η σχεδίαση του εµπρόσθιου άξονα που προσφέρει την µικρότερη δυνατή ακτίνα στροφής και η µέγιστη απόδοση µε κάθε παρελκόµενο που προσφέρουν τα ικανότατα πίσω υδραυλικά, είναι µερικά από τα πλεονεκτήµατά τους.

Επιπλέον αυτών, διατίθεται και η καινοτόµα ανεξάρτητη εµπρόσθια ηλεκτρονικά ρυθµιζόµενη ανάρτηση στα µοντέλα Spire S και Spire V, που κάνει την εργασία στον αγρό πιο άνετη από ποτέ.

ΕΞΩΧΩΡΑΦΑ

Η Lamborghini διαθέτει µια ολοκληρωµένη γκάµα, καλύπτοντας ιπποδυνάµεις από 70-250 HP, µε τα µοντέλα Crono, Spire, Strike, Strike TB, Spark, Mach και το νέο Spire Trend. Ξεκινώντας από τις µικρότερες ιπποδυνάµεις, η εταιρία διαθέτει τρακτέρ ιδανικά για µικρές γεωργικές εκµεταλλεύσεις, όπως το Crono, ένα εξαιρετικό υποστηρικτικό τρακτέρ που µπορεί να λειτουργεί παράλληλα µε µηχανήµατα υψηλότερης ισχύος.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το νέο Spire Trend, ένα τρακτέρ οικονοµικό, ευέλικτο και πλήρως λειτουργικό, το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Λάρισας - Agrothessaly, στα τέλη Φεβρουαρίου. Η σειρά Strike προσφέρει µια ευρεία γκάµα µοντέλων µε ιπποδυνάµεις από 80 - 120 HP, κινητήρες 3 ή 4 κυλίνδρων, µέγιστο επιτρεπόµενο φορτίο και µεγέθη ελαστικών που να ταιριάζουν σε κάθε εφαρµογή. Αυτό µπορεί να είναι από ένα συµπαγές ή ένα µε µακρύ µεταξόνιο και πλήρως µηχανικό ή µε HI-LO κιβώτιο ταχυτήτων µε έως και 3 βαθµίδες Powershift, τα οποία συµπληρώνονται από µια ευρύχωρη και εργονοµική καµπίνα. Ανατρεπτική τεχνολογία, υλικά κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστία είναι τα κύρια στοιχεία που εκφράζουν το µοντέλο της σειράς Spark 120 -215.

Ένα δηµιούργηµα που στοχεύει στο να καλύπτει εργασίες σε µεσαία και µεγάλα χωράφια, καθώς και επαγγελµατικές εργασίες όπως, ταχείες µεταφορές, οργώµατα, σπορά και συγκοµιδή.

Περισσότερες πληροφορίεςστην ιστοσελίδα www.demeter.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία