BACK TO
TOP
Profi

Το υψηλών προδιαγραφών Massey Ferguson 7719S αποκαλύφθηκε στη Sima

Τα μοντέλα φορούν εξακύλινδρα μοτέρ Stage V με χωρητικότητα 6,6 λίτρων από την AGCO Power.

μαφ_7719_2

Βασίλης Σοφός

55
0

Το νέο εξακύλινδρο 7719S αποκάλυψε η Massey Ferguson στην έκθεση Sima 2019 που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Παρίσι (24-28 Φεβρουαρίου). Το 7719S διαθέτει κινητήρα 6,6 λίτρων AGCO Power, ακολουθεί το πρότυπο Stage V και θα είναι διαθέσιμο με ισχύ από 190 έως 220 ίππων.

Το τρακτέρ είναι εξοπλισμένο με το αδιαβάθμητο κιβώτιο Dyna-VT , το οποίο δανείστηκε από τη Fendt. H μέγιστη ταχύτητα του 7719S είναι 40 χλμ/ώρα και τα υδραυλικό σύστημα έχει απόδοση 110 λίτρα/λεπτό. Προαιρετικά η ισχύς αυτή μπορεί να σκαρφαλώσει στα 190 λίτρα/λεπτό.


Τα νέα 7719S θα φέρουν πλήθος χαρακτηριστικών που έχουν να κάνουν με την υψηλή άνεση και τη τεχνολογία, καθώς δίπλα στον κωδικό υπάρχει το γράμμα S.

Οι εκδόσεις στις οποίες θα προσφέρεται το Massey Ferguson 7719S έχουν την ονομασία Efficient και Exclusive, γνωστές για την κατασκευάστρια και τους λάτρεις της φίρμας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δίπλα στον κωδικό 7719 έχει τοποθετηθεί το γράμμα S που σημαίνει ότι το μοντέλο ανήκει και αυτό στη σειρά των υψηλών προδιαγραφών τρακτέρ της μάρκας, τα οποία δίνουν το κάτι παραπάνω σε άνεση και τεχνολογίες.

Συνεπώς, το 7719S, το οποίο θα κατασκευάζεται στο Μπονεβέ της Γαλλίας, θα ενσωματώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που συναντά κανείς στα τρακτέρ με το γράμμα S δίπλα,, όπως είναι για παράδειγμα η επιλογή της οθόνης αφής Fieldstar 5 αλλά και άλλα στάνταρντ χαρακτηριστικά. Φυσικά, το νέο μοντέλο υιοθετεί την νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία