BACK TO
TOP
Profi

Με το D-MAX συμμετέχει η Isuzu στη 12η Agrothessaly

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, επίσημος εισαγωγέας της ISUZU, σε συνεργασία με τον επίσημο αντιπρόσωπο της ISUZU για τον νομό Λάρισας, την εταιρία «ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΕ», θα συμμετάσχουν στη 12η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία «Agrothessaly» που ανοίγει τις πύλες της στις 28 Φεβρουαρίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 3 Μαρτίου.

MY17_Farm_Front3QTR-L-72dpi

Βασίλης Σοφός

12
0

Με το αγροτικό όχημα D-MAX θα συμμετέχει η εταιρεία Isuzu στην 12η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία «Agrothessaly».

Οι επισκέπτες θα δουν από κοντά το D-MAX, σε εκδόσεις μονής καμπίνας, που εξυπηρετούν τις αμιγώς αγροτικές εργασίες, αλλά και τετράθυρες που συνδυάζουν τη δουλειά με τη διασκέδαση.

Να σημειώσουμε ότι αυτή την περίοδο, η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, επίσημος εισαγωγέας της Isuzu, προσφέρει έκπτωση ως 3.500€ (ανάλογα με την έκδοση), και επιπλέον μπόνους για την αγορά αξεσουάρ στους επισκέπτες της έκθεσης.

Υψηλή αξιοπιστία, εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, υψηλή απόδοση και δύναμη είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά του πλήρως επανασχεδιασμένου κινητήρα του D-MAX που πληροί τις προδιαγραφές Euro6b xωρίς την χρήση Ab-Blue, με τα ηλεκτρονικά βοηθήματα να κάνουν ακόμη πιο εύκολη την οδήγηση του pick-up της Isuzu.

Επιπλέον, τεχνολογικά χαρακτηριστικά όπως η είσοδος και η εκκίνηση χωρίς κλειδί, το ηχοσύστημα με 8 ηχεία, το σύστημα πλοήγησης, συντελούν στην ευχέρεια και ευκολία χρήσης. Το D-MAX προσφέρει όλα τα πολυτελή στοιχεία που περιμένει κανείς από ένα σύγχρονο όχημα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία