BACK TO
TOP
Profi

Εξακύλινδρα «ροπάτα» T6 στην γκάμα της New Holland

Ένα από τα νέα εξακύλινδρα μοντέλα της σειράς είναι το T6.160 Electro Command και παρουσιάστηκε στη Sima 2019 την περασμένη εβδομάδα. Όπως ισχυρίζεται ο επικεφαλής παραγωγής τρακτέρ, Σεν Λένον, η New Holland αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική εταιρεία που έχει στη γκάμα της εξακύλινδρα μοτέρ στην κατηγορία των 100-150 ίππων.

New_holland_t6_6cylinder_1

Βασίλης Σοφός

53
0

Μια αξιοσημείωτη προσθήκη κάνει στην γκάμα της η New Holland, θέλοντας να δώσει περισσότερη ροπή και μεγαλύτερη άνεση στα τρακτέρ της σειράς T6. Πρόκειται για τα νέα μοντέλα με τα εξακύλινδρα μοτέρ που αποδίδουν 135 και 165 ίππους, όπως το μοντέλο T.165 με το τετρακύλινδρο σύνολο.


Η New Holland λέει ότι η ικανότητα πέδησης είναι 50% μεγαλύτερη σε σύγκριση με αυτή των τετρακύλινδρων T6.

Η δεύτερη ανανέωση αφορά τα New Holland T6.180 ( 145/175 ίπποι), τα οποία έρχονται πλέον διαθέσιμα με τα συστήματα μετάδοσης Dynamic Command ή Auto Command πέρα από το υπάρχον Electro Command.

«Η New Holland έχει ένα πολύ καλό ιστορικό στη συγκεκριμένη κατηγορία και προσφέρει ευρείες επιλογές» δήλωσε ο Σεν Λένον, επικεφαλής της παραγωγής τρακτέρ της εταιρείας New Holand.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα εξακύλινδρα μοντέλα προσφέρουν αυξημένη απόδοση με βελτιωμένη ροπή, καλύτερη πέδηση κινητήρα και μεγαλύτερη σταθερότητα.


Η αυξημένη ροπή προσφέρει μεγαλύτερη οδηγική άνεση σε μεταφορικές εργασίες, αναφέρει η κατασκευάστρια.

Όπως εξηγεί η New Holland, χάρη στον εξακύλινδρο κινητήρα των 6,7 λίτρων, το μοντέλο T6.180 προσφέρει ροπή στρέψης κατά 12% περισσότερη από τα μοντέλα με τους τέσσερις κυλίνδρους.

Το εξακύλινδρο σύνολο έχει καλύτερη ροπή στις μεσαίες στροφές, κάτι που ωφελεί σημαντικά σε εργασίες μεταφοράς και εργασίες στο χωράφι.

Επιπλέον, η μεγαλύτερη μετατόπιση έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη πέδηση από τον κινητήρα σε καταβάσεις και μεταφορικές εργασίες με την New Holland να λέει ότι η ικανότητα πέδησης είναι 50% μεγαλύτερη σε σύγκριση με αυτήν των τετρακύλινδρων T6.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία