BACK TO
TOP
Profi

Αύξηση κατά 9% στις καθαρές πωλήσεις της εταιρείας Lely

Η ολλανδική εταιρεία κατασκευής γεωργικού εξοπλισμού γιόρτασε πέρυσι 70 χρόνια στο χώρο με το κερασάκι στην τούρτα να είναι τα 416 εκατομμύρια ευρώ των πωλήσεων της προηγούμενης χρονιάς που μεταφράζονται σε 9% αυξημένες.

lely_sales_2

Βασίλης Σοφός

10
0

Πολύ σημαντική κατέστη η περσινή χρονιά για την ολλανδική εταιρεία κατασκευής κτηνοτροφικού εξοπλισμού Lely, καθώς όχι μόνο αύξησε τις πωλήσεις της κατά 9% αλλά γιόρτασε και τα 70 χρόνια συνεχούς πορείας στον χώρο.

Η εταιρεία, η οποία πρόσφατα παρουσίασε και τη τελευταία γενιά του ρομποτικού μηχανήματος αρμεγής Astronaut 5, σημείωσε πολύ καλές πωλήσεις στην Ευρώπη και την Ασία, ενώ αντίθετα, οι χαμηλότερες τιμές στο γάλα, περιόρισαν λίγο την τάση αύξησης των πωλήσεων στην βόρεια Αμερική.

Δεν φάνηκε να πτοείται όμως, αφού, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Profi, έχει ξεκινήσει μια σημαντική δραστηριότητα σε Ουγγαρία, Ταϊβάν, Ουρουγουάη, Αργεντινή και όπως γνωρίζουμε η παρουσίαση της υπάρχει και στην Ελλάδα. Μάλιστα το τελευταίο νέο έρχεται από την Κίνα, εκεί όπου η ολλανδική Lely άνοιξε τα νέα της γραφεία.

Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει τελευταία ο διευθύνων σύμβουλος της Lely, Alexander van der Lely, η εταιρεία στοχεύει στην ανάπτυξη πλήρως αυτόματων λύσεων αλμεκτηρίων, όπως είναι το τελευταίο της μηχάνημα Orbiter με ένα πολύ σύγχρονο σύστημα επεξεργασίας γάλακτος στις δυνατότητές του.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία