BACK TO
TOP
Profi

Τα 3 εκατ. τρακτέρ έφτασε η Mahindra and Mahindra

Η κατασκευάστρια εταιρεία από την Ινδία Mahindra and Mahindra γιόρτασε δύο σπουδαία ορόσηµα µέσα στην άνοιξη.

GTHH

354
0

Σε 12 µήνες πούλησε πάνω από 200.000 τρακτέρ ενώ παράλληλα παρήγαγε το τριακοστό εκατοµµυριοστό της τρακτέρ. Μιλώντας για αυτό το επίτευγµα ο Rajesh Jejurikar, πρόεδρος του τµήµατος αγροτικού εξοπλισµού της Mahindra, είπε: «Θα συνεχίσουµε να οδηγούµε τις εξελίξεις στο Farm Tech, µέσω προσιτών και επαναστατικών αγροτικών τεχνολογιών, καινοτοµίες και ψηφιοποίηση για να µετατρέψουµε τη ζωή των αγροτών και να τους βοηθήσουµε να ανταποκριθούν στη ζήτηση».

Ο κ. Jejurikar λέει πως η βιοµηχανία τρακτέρ στην Ινδία είναι συνώνυµη της φίρµας Mahindra εδώ και επτά δεκαετίες και τα τρια εκατοµµύρια τρακτέρ είναι η απόδειξη αυτού. «Παράγουµε τρακτέρ που βοηθούν στην εξυπηρέτηση των διαφόρων αναγκών των αγροτών – από την προετοιµασία της γης έως τη συγκοµιδή όπως και µε εξοπλισµό για µετά τον αλωνισµό», λέει ο κ. Jejurikar, προσθέτοντας πως η Mahindra σήµερα έχει ένα από τα πιο ολοκληρωµένα χαρτοφυλάκια τρακτέρ της αγοράς.

Η εταιρεία παρήγαγε το πρώτο της τρακτέρ το 1963 µέσω µίας σύµπραξης µε την International Harvester, ξεπερνώντας το ορόσηµο του εκατοµµυριοστού τρακτέρ το 2004. Το αγροτικό τµήµα της Mahindra ξεπέρασε τις δύο εκατ. µονάδες το 2013.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία