BACK TO
TOP
Profi

Το Profi γιόρτασε τα 30 του χρόνια στην Agritechnica

Σε µια λαµπρή εκδήλωση στο πλαίσιο της Agritechnica η οµάδα του Profi γιόρτασε, µε τη συµµετοχή των συνεργατών της από δέκα χώρες της Ευρώπης, την περασµένη Τετάρτη στο Αννόβερο, τα 30 χρόνια από τη δηµιουργία του περιοδικού.

IMG_2896_corrected

Γιώργος Κοντονής

6
0

Το παρών στο γεγονός, εκπροσωπώντας την ελληνική έκδοση του Profi, έδωσαν στο Αννόβερο, ο εκδότης του περιοδικού, Γιάννης Πανάγος και ο σύµβουλος ανάπτυξης, Μωρίς Σιακκής. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων µεταξύ των συντελεστών του Profi καταγράφηκε η αναπτυξιακή δυναµική που ακολουθεί η έκδοση και η ανάδειξη του Profi σε παγκόσµιο brand που επιδρά καταλυτικά στις εξελίξεις στο χώρο της αγροτικής τεχνολογίας και των µηχανηµάτων.



Άλλωστε η Agritechnica και το Αννόβερο αποτελούν εδώ και χρόνια την καρδιά των εξελίξεων για τεκταινόµενα στο παγκόσµιο αγροτικό γίγνεσθαι, µε το Profi να έχει κεντρική θέση στη συγκεκριµένη έκθεση. Σηµειώνεται εδώ, πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε και η συνταξιοδότηση στο τέλος του έτους του διευθυντή σύνταξης του Profi, Manfred Neunaber.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία