BACK TO
TOP
Profi

Ξενάγηση στο εργοστάσιο της Argo Tractors στην Ιταλία

Ταξιδέψαµε ως την Ιταλία για να µάθουµε περισσότερα σχετικά µε την Argo Tractors και να δούµε τα αποτελέσµατα της επένδυσης των 125 εκατ. ευρώ που προχώρησε η εταιρεία στη γραµµή παραγωγής των οίκων McCormick, Landini και Valpadana.

Pic_9__MG_0007

Γιώργος Κοντονής

248
0

Eχουν περάσει δώδεκα χρόνια από τότε που το τελευταίο τρακτέρ McCormick εγκατέλειψε τη γραµµή συναρµολόγησης του Ντόνκαστερ της Αγγλίας και η παραγωγή µεταφέρθηκε σε ένα νέο «σπίτι» στην Landini στο Φαµπρίκο της Ιταλίας.

Στην επαρχία Ρέτζιο Εµίλια, το πρώτο πράγµα που τραβάει την προσοχή των επισκεπτών είναι η εγκατάσταση των 132.000 τ.µ., που βρίσκεται κυριολεκτικά στο κέντρο της πόλης Φαµπρίκο. Υπάρχουν δύο γραµµές παραγωγής και συναρµολόγησης, µία για τρακτέρ κάτω των 110 ίππων (Σειρές 4 και 5) και µια για τα τρακτέρ από 110 ίππους µέχρι το νέο X7.624 240 ίππων (Σειρές 6 και 7). Κατά την είσοδο του επισκέπτη στο εργοστάσιο της κύριας συναρµολόγησης ξεχωρίζουν ο χώρος επεξεργασίας που είναι κατάµεστος µε τα συστήµατα κοπής CNC και το προσωπικό που φορά τρία µπλουζάκια διαφορετικού χρώµατος ανάλογα µε τον τοµέα στον οποίο εργάζεται (µπλε για την συναρµολόγηση, πράσινο για την ποιότητα και κόκκινο για το McCormick Χ8).

Διαβάστε περισσότερα στο profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 2 Μαΐου μαζί με την εφημερίδα Agrenda
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία