BACK TO
TOP
Profi

Mε σταθµό εργασίας που αναστρέφεται 180 μοίρες το δηµοφιλές Fendt 800 Vario

Το Fendt 800 Vario είναι ένα δηµοφιλές τρακτέρ υψηλής ιπποδύναµης που υπερέχει σε επίπεδο συµπαγούς κατασκευής, ευελιξίας και επιδόσεων.

828V-Stoppel_44990-5

24
0

Με ισχύ έως 287 ίππους είναι ιδανικό για εργασίες µεταφοράς και διαθέτει έξυπνες τεχνολογίες που βελτιώνουν την απόδοση, όπως για παράδειγµα το σύστηµα ρύθµισης της πίεσης των ελαστικών VarioGrip, το αυτόµατο σύστηµα διεύθυνσης και πολλά άλλα.

 

Στη ∆υτική Ευρώπη, το ένα τρίτο και πλέον των τρακτέρ 200 ίππων και άνω είναι Fendt Vario, υποστηρίζει η κατασκευάστρια εταιρεία. Παράλληλα, µε βάση τα αποτελέσµατα της δοκιµής DLG PowerMix (κατανάλωση ντίζελ 248 g/kWh και AdBlue14,1 g/kWh), το 828 Vario είναι ένα από τα οικονοµικότερα τρακτέρ υψηλής ιπποδύναµης που έχουν δοκιµαστεί.

 

Άλλωστε, είναι εξοπλισµένο µε το αδιαβάθµητο κιβώτιο µετάδοσης κίνησης Vario ML 220 µε το οποίο ο χειριστής µπορεί να εργάζεται πάντα στις ιδανικές στροφές, κάτι που συνεπάγεται σηµαντικά περιθώρια εξοικονόµησης. Όσον αφορά την καµπίνα, αυτή, έχει πανοραµική θέα και προσφέρει άπλετο χώρο, ενώ στις κρύες ηµέρες, το θερµαινόµενο κάθισµα προσφέρει εξαιρετική άνεση. Παράλληλα, χάρη στο σύστηµα VariotronicTI για τη διαχείριση της κίνησης στο κεφαλάρι, ο χειριστής µπορεί να δηµιουργεί και να αποθηκεύει αλληλουχίες χειρισµών για τους ελιγµούς στροφών, ακόµα και εν κινήσει.

 

Ενώ, µε το  VarioGuide ο χειριστής µπορεί να διατηρεί την πορεία του µε αξιοπιστία και ακρίβεια, ακόµα και σε περιοχές µε ασθενή λήψη σήµατος. Έτσι, οι επικαλύψεις µειώνονται και, ανάλογα µε τον τρόπο εργασίας µπορεί να επιτυγχάνεται εξοικονόµηση της τάξης του 3 έως 10%. Ανάλογα µε την εφαρµογή, ο χειριστής µπορεί να εργάζεται µε δύο διαφορετικά επίπεδα ακρίβειας: µε αποκλίσεις της τάξης των 20 cm (VarioGuide Standard) ή µε ακρίβεια 2 cm (VarioGuide RTK). Το Fendt 800 Vario έχει µέγιστη ταχύτητα 60 χλµ/ώρα στις 1.750 σ.α.λ. του κινητήρα, στοιχείο που του εξασφαλίζει έως και 16% µεγαλύτερη µεταφορική ικανότητα και µικρότερη κατανάλωση καυσίµου.

Διαβάστε περισσότερα στο profi Οκτωβρίου που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου μαζί με την Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία