BACK TO
TOP
Profi

Ιδανικά για μία εξειδικευμένη γεωργία τα Carraro Frutteto και Frutteto Largo

Με την εισαγωγή του καινούργιου κινητήρα Stage IIIB που απαιτείται από τον κανονισµό για την τήρηση των ορίων εκποµπών, η Carraro ανανεώνει τη γκάµα Agricube εισάγοντας όχι µόνο νέους κινητήρες FPT µε το σύστηµα µετεπεξεργασίας των καυσαερίων που είναι τοποθετηµένο έξω από το καπό (DOC+DPF), αλλά και µε διεύρυνση της προσφοράς του προϊόντος µε επιπλέον µοντέλα που καθιστούν αυτά τα τρακτέρ ικανά να ανταποκριθούν στις ανάγκες κάθε µεµονωµένου πελάτη.

5o

221
0

Tο µοντέλο Frutteto, που δηµιουργήθηκε ως µηχάνηµα δενδροκοµίας και παίρνει ακριβώς το όνοµά του από αυτό, καλύπτει όλο και πιο απαιτητικούς ρόλους που κάλυπταν συνήθως τρακτέρ αροτραίων καλλιεργειών. Χάρη στις συµπαγείς διαστάσεις του, την ελαφρότητα και τη σταθερότητα, µπορεί να χρησιµοποιηθεί και ως µηχάνηµα για εργασίες µετακίνησης και µεταφοράς στο αγρόκτηµα.

 

Η εταιρία Carraro Tractors, έπειτα από την ανάπτυξη εξειδικευµένου γεωργικού εξοπλισµού µεγαλύτερης απόδοσης (από τη ρυµούλκηση µηχανής συγκοµιδής σταφυλιών, έως την ενεργοποίηση του δονητή ελαιόδενδρων) αποφάσισε να προσθέσει στο µοντέλο F το µοντέλο FL που ξεχωρίζει για τους άξονες µε µεγαλύτερο µετατρόχιο, µεγαλύτερη ικανότητα φορτίου που παρέχουν σταθερότητα και έλεγχο, ειδικά κατά την εργασία σε συνθήκες εργασίας σε λόφους.

Αναπτύχθηκαν δύο µοντέλα τόσο στην έκδοση µε καµπίνα, πλάτους 1,2 µέτρων, όσο και στην έκδοση χωρίς καµπίνα, που είναι εφοδιασµένα µε µπροστινό άξονα Heavy duty στον οποίο µπορούν να τοποθετηθούν ελαστικά έως 480/65R28.

 

  • Στο µοντέλο F τοποθετείται ένας άξονας πλάτους 1,32 m από φλάντζα σε φλάντζα και γωνία στροφής 52°.
  • Για το µοντέλο FL διατίθενται άξονες µε πλάτος από φλάντζα σε φλάντζα 1,46 m και 1,64 m αντίστοιχα, µε µέγιστο πλάτος 2.197 mm και µε γωνία στροφής 55°. Όλοι οι άξονες διαθέτουν αυτόµατο σύστηµα ελέγχου ολίσθησης (limit slip).

 

Τα στοιχεία κλειδιά αυτών των δύο µοντέλων είναι η σταθερότητα (λόγω του χαµηλού κέντρου βάρους), η µειωµένη ακτίνα στροφής, οι συµπαγείς διαστάσεις και το µειωµένο βάρος. ∆ιατίθενται σε 3 εκδόσεις σασµάν, µε ισχυρή αντλία υδραυλικού έως 126 lt/min, µε διπλή µνήµη στροφών κινητήρα και σε 5 εκδόσεις από 75 έως 105 ίππους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία