BACK TO
TOP
Profi

Συμφωνία της Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ για την εισαγωγή των τρακτέρ Ferrari στην ελληνική αγορά

Την εισαγωγή και αντιπροσώπευση των τρακτέρ της Ferrari στην ελληνική αγορά αναλαµβάνει η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ. Η Ferrari γνωστή για τα δενδροκοµικά-αµπελουργικά τρακτέρ, είναι µέλος του Οµίλου BCS Group, µε τρία εργοστάσια στην Ιταλία.

photo3_3

1384
0

Η συµφωνία αυτή δίνει ιδιαίτερη ώθηση στις δραστηριότητες της Γ. Χίγκας η οποία µάλιστα περνά στην τρίτη γενιά από ιδρύσεώς της. Συγκεκριµένα, µετά τον αδόκητο θάνατο του Γιάννη Χίγκα, ο γιος του εκλιπόντος Γιώργος ανέλαβε τα ηνία του επιτυχηµένου Οµίλου µε την εντυπωσιακή πορεία των τελευταίων ετών.


Ο Γιώργος Χίγκας, νέος πρόεδρος της Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ


Ο Γιώργος Χίγκας (φώτο) είναι 37 ετών, σπούδασε γεωπόνος και είναι ενεργό στέλεχος του Οµίλου τα τελευταία 12 από την θέση του Αντιπροέδρου. Πλέον αναλαµβάνει την θέση του Προέδρου και ∆ιευθύνοντος Συµβούλου. Την θέση του Αντιπροέδρου αναλαµβάνει ο Σάββας Μπαλουκτσής. Στόχος της νέας ∆ιοίκησης είναι η συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της εταιρίας, ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία, δηλαδή την ικανοποίηση των αναγκών των αγροτών µε µηχανήµατα σύγχρονης τεχνολογίας και την παροχή τεχνικής υποστήριξης µετά την πώληση.

Διαβάστε περισσότερα στο profi που κυκλοφορεί στις 3 Ιουλίου
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία