BACK TO
TOP
Profi

Οι εαρινές φροντίδες στην Ελλάδα είναι υπόθεση της Lemken

Mία πλούσια γκάµα µηχανηµάτων προσφέρει η Lemken στην ελληνική αγορά για τις ανάγκες των εαρινών φροντίδων. Karat, Heliodor, Zirkon, Korund και Kompaktor υπόσχονται ένα χωράφι...χαλί.

4_82

359
0

Πολυεργαλείο καλλιεργητής βαρέου τύπου Karat 9

Tο κατάλληλο εργαλείο για χρήση για όσους θέλουν να «στρώσουν» το χωράφι για να το σπείρουν. Το Karat 9 έχει να προσφέρει πολλαπλές λύσεις.

Με την τεχνολογία της Lemken και την κατάλληλη τοποθέτηση των τριών σειρών σταβαριών στην σωστή γωνία µε τα ειδικευµένα µαχαίρια κατεργασίας καθώς και τους δίσκους που ακολουθούν σε ασύµµετρη τοποθέτηση και στην συνέχεια ο κύλινδρος για την ρύθµιση της πίεσης του εδάφους και της εξισορρόπησης της υγρασίας.

Πολύδισκο - προετοιµαστής Heliodor 9

Προσφέρει δυναµική κατεργασία σε ακατέργαστο χωράφι π.χ. καλαµιά αλλά έχει πολλές καλές επιδόσεις σε ένα χωράφι στο οποίο έχει ήδη γίνει κατεργασία µε όργωµα ή ρίπερ η οποιαδήποτε άλλη κατεργασία έστω και επιφανειακή.

Το Heliodor είναι ένα εύκαµπτο µηχάνηµα κατεργασίας µε δίσκους σε 2 σειρές τοποθετηµένους πάνω σε ελαστικό σταβάρι µε την κατάλλη γωνία ώστε να ζευγαρώνει η 1η µε την 2η σειρά µε στόχο την 100% κατεργασία µε 0% άκοπο και ακατέργαστο έδαφος µε αποτέλεσµα να κόβει ζιζανιόχορτα και να αναµιγνύει φυτοµάζα – υπολείµµατα στην επιφάνεια αλλά και κάτω από αυτήν όπου λόγου της σχέσης ελαστικού σταβαριού ανά δίσκο.

Ακολουθεί το έδαφος παρά τις ανωµαλίες που µπορεί να έχει και στην συνέχεια ο ρυθµιζόµενος κύλινδρος που ακολουθεί δηµιουργεί συνθήκες σποροκλίνης µε την πίεση και την εξισορρόπηση υγρασίας του εδάφους.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου μαζί με την Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία