BACK TO
TOP
Profi

Με πέντε υνιά και έτοιμο για όλα το Kverneland 3300S Variomat

Η Kverneland έχει µεταφέρει έναν αριθµό σχεδιαστικών στοιχείων που είδαµε για πρώτη φορά στο ISObus 2500 I-Plough στο πιο φρέσκο µοντέλο της τεσσάρων έως έξι υνιών, το 3300S Variomat.

3_85

1358
0

Το profi δοκιµάζει το 5 υνιών παρελκόµενο µε το συσκευαστικό Packomat και µεταφέρει την εµπειρία από το νεότερο µέλος της κατηγορίας. Ο σχεδιασµός του νέου αρότρου 3300S Variomat, εν µέρει, ακολούθησε την καθιερωµένη σειρά EG της εταιρείας, µε το µπροστινό πλάτος του υνιού να ρυθµίζεται ανεξάρτητα από το κεφάλι.

Πρόσθετα στοιχεία είναι επίσης δανεισµένα από το 2500 I-Plough. Το 3300S Variomat διαθέτει έναν συνδυασµό παραδοσιακής χειροκίνητης και υδραυλικής εγκατάστασης και µοιράζεται χαρακτηριστικά µε το I-Plough, ώστε:

-Να υπάρχει σύστηµα προστασίας από υπερφόρτωση µε φυλλοειδή ελατήρια και πόδια µε κοίλο σώµα.

-Στη λειτουργία µεταφοράς, ο επάνω σύνδεσµος να αποσυνδέεται και ένα σηµείο περιστροφής στον εγκάρσιο άξονα επιτρέπει στο άροτρο να στρίβει 45⁰ δεξιά και αριστερά.

-Να ενσωµατώνεται υδραυλικός τροχός βάθους περιστρεφόµενου τύπου, ο οποίος κλειδώνει για µεταφορά -Nα ενσωµατώνεται κεντρικός έλεγχος βάθους των σκίµερ.

Διαβάστε περισσότερα στο profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία