BACK TO
TOP
Profi

Καµπινες air και protector 100 από Antonio Carraro σταθερής ατµοσφαιρικής πίεσης µε έγκριση κατηγορίας 4

Σε όλους τους τύπους των τρακτέρ Antonio Carraro τοποθετούνται καµπίνες σταθερής ατµοσφαιρικής πίεσης µε έγκριση κατηγορίας 4, που προστατεύουν το χειριστή από σκόνες και φυτοφάρµακα σύµφωνα µε την ευρωπαϊκή οδηγία «UNI-EN 15695-1 CAT. 4».

3_91

1229
0

Χαρακτηριστικά καµπίνας

-Σχεδιασµός: ολοκληρωµένος από τη θέση οδήγησης. -Ορατότητα: σε όλα τα σηµεία µε στρογγυλεµένο φινίρισµα παραθύρων.

-Άνεση: το σύστηµα κλιµατισµού έχει σταθερή ατµοσφαιρική πίεσης (έγκριση κατ. 4: προστατεύει το χειριστή από σκόνη και φυτοφάρµακα)έγκριση FOPS & ROPS.

-Σταθερή ατµοσφαιρική πίεση: κάθε αγοραστής µπορεί να επιλέξει τον ιδανικό βαθµό προστασίας µέχρι την κατηγορία 4 (που προστατεύει από τις σκόνες και τα φυτοφάρµακα).

-Οικονοµία της χρήσης: σύστηµα εσωτερικού και εξωτερικού φωτισµού που εγγυώνται κατανάλωση ενέργειας στο ελάχιστο, µέχρι 8 φανάρια εργασίας εξωτερικά.

PROTECTOR

Οι καµπίνες Antonio Carraro, χαµηλού ύψους, Protector 100 Κατηγορία 4 (ύψος 174 εκατ.) είναι κατασκευασµένες για να προστατεύουν το χειριστή σε καλλιέργειες δύσκολες και στενές (όπως δέντρα και αµπέλια σκεπαστά) από φυτοφάρµακα κατά τους ψεκασµούς. Η πολύ καλή στεγανότητα και η ελεγχόµενη σταθερή ατµοσφαιρική πίεση εγγυώνται ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας κατά τους ψεκασµούς.

Η καµπίνα PROTECTOR 100, εκτός από τις µικρές διαστάσεις, προσφέρει άνεση, εργονοµία και πολύ καλή ορατότητα. Η συµπίεση Κατηγορίας 4, εξασφαλίζει την καλύτερη µόνωση της καµπίνας και τη µεγαλύτερη προστασία του χειριστή από τα φυτοφάρµακα µε τα οποία ψεκάζει για την προστασία των καλλιεργειών του. Το πλαίσιο σε προφίλ «πεταλούδας», που µε συνεχόµενο στρίψιµο δεν έχει γωνίες ή προεξοχές.

Η ερµητική στεγανοποίηση της καµπίνας και η συµπίεση ελέγχονται από τον µηχανισµό Air Control που βρίσκεται στο ταµπλό µπροστά από το χειριστή. Έτσι το περιβάλλον παραµένει ασφαλές και υγιές κατά την διάρκεια των εργασιών µε τα χηµικά φάρµακα.

Χάρη στο φίλτρο ενεργού άνθρακα, ο χειριστής που βρίσκεται µέσα στην καµπίνα Protector αναπνέει απόλυτα καθαρό αέρα. Το οπίσθιο παρµπρίζ εξασφαλίζει την τέλεια ορατότητα του εξοπλισµού, πίσω από το τρακτέρ, το οποίο µαζί µε την εργονοµία ελέγχου και τα παράθυρα οπτικής των πίσω τροχών προσφέρουν έλεγχο 360ο µε απόλυτη άνεση. Ψηφιακή οθόνη Air Control Μία ψηφιακή οθόνη υγρών κρυστάλλων που βρίσκεται στην κονσόλα του οδηγού, η οποία καταγράφει συνεχώς τις παραµέτρους της πίεσης εντός της καµπίνας δείχνοντας τις τιµές εσωτερικής πίεσης και τις ώρες λειτουργίας του φίλτρου ενεργού άνθρακα Κατηγορίας 4.

Καµπίνα Air

Η καµπίνα AIR προσφέρει µέγιστη λειτουργική άνεση και ασφάλεια. Το ογκοµετρικό προφίλ του ελκυστήρα είναι εναρµονισµένο και εξορθολογισµένο µε το προφίλ της καµπίνας ώστε να παρέχει ευκινησία και ευκολία κίνησης σε χώρους στενούς και µε πυκνή βλάστηση. Υπάρχει επίσης ένα αποτελεσµατικό σύστηµα θέρµανσης και εξαερισµού µε ενσωµατωµένο σύστηµα κλιµατισµού.

Τα µηχανήµατα της Antonio Carraro προσφέρει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία Παναγιώτης Κατσαρός ΑΕΤΒΕ 
(τηλ. 2310/723793)

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 4 Μαρτίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία