BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τον καταστροφέα Tigre για σύγχρονα ισχυρά τρακτέρ λανσάρει η Maschio Gaspado

Η νέα σειρά καταστροφέων Maschio Tigre είναι διαθέσιμοι σε πλάτος εργασίας 1,7 ή 1,8 μέτρων και μπορούν να αντιμετωπίσουν υπολείμματα διαμέτρου έως 12 εκατοστών, με τη βοήθεια τρακτέρ έως 140 ίππων.

56_4_trinciasarmentifissiespostabilitigre

Βασίλης Σοφός

165
0

Με τη σταδιακή αύξηση της ιπποδύναμης των σύγχρονων τρακτέρ η Maschio Gaspardo προσαρμόζεται και αναβαθμίσει τους καταστροφείς της για τους οπωρώνες, λανσάροντας δύο βαρέος τύπου μοντέλα πλάτους εργασίας 1,7 και 1,8 μέτρων. Τα δύο αυτά μονέλα μπορούν να αντιμετωπίσουν υπολείμματα διαμέτρου έως 12 εκατοστά ενώ χρησιμοποιούν ένα ρότορα 10 χιλιοστών με διάμετρο 195 χιλιοστά.

Με διάταξη μαχαιριών ελικοειδούς μοτίβου γύρω από το ρότορα, μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας, δημιουργείται μια προοδευτική δράση κοπής ενώ παράλληλα μιεώνεται και ο θόρυβος του μηχανήματος, λέει η εταιρεία. Από μπροστά, τα μηχανήματα διαθέτουν ένα βαρέος τύπου, πλαίσιο τριών σημείων σύνδεσης που μπορεί εύκολα να αντισταθμιστεί χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο σύστημα κυλίνδρων στο κύριο σώμα. Για όσους θέλουν να παραμείνουν στο κάθισμα του τρακτέρ ή να κάνουν πιο συχνές πλευρικές ρυθμίσεις, υπάρχει επίσης μια επιλογή υδραυλικής μετατόπισης.



Το κύριο σώμα του μηχανήματος χρησιμοποιεί μια διπλής επικάλυψης ενισχυμένη επίστρωση, ανθεκτική σε ζημιές από μεγαλύτερα εμπόδια καθώς αυτά πενούν πάνω από τον ρότορα. Εντός της περιοχής της πίσω κουκούλας, μια δίδυμη σειρά ρυθμιζόμενων πτερυγίων εξασφαλίζει ταυτόχρονα ότι όλα τα υλικά κόβονται λεπτά και έτσι η αποσύνθεση του υλικού γίνεται γρήγορα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ένα προαιρετικό χορτοσυλλεκτικό μηχάνημα μπορεί να τοποθετηθεί εμρπός για να εξασφαλίσει ότι όλο το υλικό τραβιέται από το έδαφος και στη διαδρομή του ρότορα. Μάλιστα βελτιωμένη είναι και η προστασία στο μπροστινό και το πίσω μέρος, κάτι που αυξάνει την ασφάλεια κατά την εργασία. Ένας πίσω κύλινδρος διαμέτρου 200 χιλιοστών διατηρεί σταθερό ύψος κοπής, ενώ επωφελείται από τη χρήση σφραγισμάτων τριπλού-λαβύρινθου στον άξονα για παρατεταμένη διάρκεια ζωής.



Το σύστημα μετάδοσης κίνησης του Tigre βασίζεται σε τρακτέρ ιπποδύναμης έως 140 ίππων και διαθέτει κεντρικό κιβώτιο ταχυτήτων που τοποθετείται κεντρικά και τροφοδοτεί πλευρικά την ισχύ με κινητήρα πέντε ιμάντων στον κύριο άξονα του ρότορα. Αυτή η διάταξη επιτρέπει στο σύστημα να απορροφά φορτία όταν συναντώνται υπερμεγέθη ή ακίνητα εμπόδια, ενώ οι στροφές του ρότορα ανά λεπτό αγγίζουν έως και τις 2.100.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία