BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέους βραχίονες για τα ψεκαστικά Tempo Ultra Isotronic λανσάρει η Maschio Gaspardo

Η Maschio Gaspardo εξοπλίζει τα νέα της προηγμένα ψεκαστικά Tempo Ultra Isotronic με τρία νέα πλάτη μπούμας που ολοκληρώνουν τη γκάμα που ήδη προσφέρεται.

header_cover_polverizzatori_portati_1920x880_tempo_ultra_isotronic

Βασίλης Σοφός

431
0

Πλήρη έλεγχο και ποιότητα ψεκασμού σε συνδυασμό με εργονομία και άνεση χρήσης υπόσχεται η Maschio Gaspardo για τα αναρτώμενα ψεκαστικά Ultra Isotronic, τα οποία επεκτείνονται σε αριθμό μοντέλων με νέους βραχίονες. Όλες οι παράμετροι ψεκασμού και οι λειτουργικοί κύκλοι είναι εύκολα διαχειρίσιμοι για μέγιστη ευκολία χρήσης για τον χειριστή.



Η υψηλή ποιότητα διανομής είναι από τους καθοριστικούς παράγοντες για τη διασφάλιση της απόδοσης, την αποτελεσματικότητα, την προστασία των καλλιεργειών και τον σεβασμό προς το περιβάλλον, στοιχεία που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πιο προσεκτικών επαγγελματιών του κλάδου. Τα αναρτώμενα Maschio Gaspardo Tempo Ultra Isotronic 1.600 και 2.000 λίτρων έρχονται τώρα με νέες εκδόσεις μπούμας 15, 18 και 30 μέτρων.

Η αναδίπλωση στο οριζόντιο επίπεδο επιτρέπει πλάτος μεταφοράς 2,40 μ, λέει η κατασκευάστρια, οι μηχανικοί της οποίας ενσωματώνουν ένα σύστημα ηλεκτρομαγνητικών βαλβίδων που διαχειρίζεται ένας μόνο διανομέας στους βραχίονες. Χάρη στο Isobus στην καμπίνα, ο χειριστής ελέγχει όλα τα υδραυλικά συστήματα της μπούμας.



Επιπλέον, ένα προαιρετικό joystick Isobus επιτρέπει τον έλεγχο όλων των λειτουργιών του ψεκαστικού, συμπεριλαμβανομένων των κυκλωμάτων ψεκασμού. Ολόκληρη η σειρά Tempo Ultra Isotronic έχει επικοινωνία Isobus με το τρακτέρ, όπως αναφέθηκε. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει τη σύνδεση του ψεκαστικού είτε στο τερματικό του τρακτέρ είτε στη μονάδα που παρέχεται από τον κατασκευαστή.

Επιλογές για συστήματα ελέγχου

Για τα αναρτώμενα ψεκαστικά Maschio Gaspardo Tempo Ultra Isotronic προσφέρεται η επιλογή 2 εκδόσεων συστήματος ελέγχου. Το πρώτο είναι κλασικό και εξ ολοκλήρου χειροκίνητο. Το δεύτερο είναι ηλεκτρικό και προσφέρει διαχείριση ελέγχου μέσω μηχανοκίνητων βαλβίδων που μπορούν να ελεγχθούν από την καμπίνα. Ειδικότερα, διαχειρίζεται τις λειτουργίες κύκλων ξεβγάλματος, καθαρισμού φίλτρων, αυτόματου γεμίσματος δεξαμενής και ανάδευσης καθώς και τη διαχείριση και παρακολούθηση των παραμέτρων εργασίας και συντήρησης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία