BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ανακλινόμενα ακροφύσια για ακριβείς εφαρμογές λανσάρει η Horsch για τα ψεκαστικά της

Αναπτυγμένα για χρήση σε εφαρμογή σε ζώνες και καλλιέργειες με ραβδώσεις, οι δύο παραλλαγές των γωνιακών/ανακλινόμενων καλυμμάτων ακροφυσίων αποτελούνται από ένα γκρι ακροφύσιο με γωνία 17,5 μοιρών για κλίση 10 εκατοστών και ένα κόκκινο ακροφύσιο με γωνία 8,75 μοιρών για κλίση 5,0 εκατοστών.

200520-Horsch-sprayer-with-PWM-technology

Βασίλης Σοφός

229
0

Έναν συνδυασμό που επιβεβαιώνει την στόχευση στην γεωργία ακριβείας με κάθε τρόπο ανέπτυξε η Horsch και θα εφαρμόζει στα ψεκαστικά της. Η εταιρεία δημιούργησε ίσια και γωνιακά καλύμματα ακροφυσίων προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα διαμορφώσεων πλάτους σε ψεκασμό σειράς.

Σε εφαρμογή ψεκασμού ζώνης με απόσταση ακροφυσίων 25 εκ., τα γωνιακά ακροφύσια επιτρέπουν την προσαρμογή του πλάτους της σειράς κατά 5 εκ. (κόκκινα ακροφύσια) ή 10 εκ. (γκρι ακροφύσια).



Για παράδειγμα, μια απόσταση σειρών 45 εκ. είναι δυνατή στα ζαχαρότευτλα. Ο συνδυασμός του κύριου (HD) και του δευτερεύοντος ακροφυσίου (ND) με απόσταση 25 εκ. λέγεται μάλιστα ότι παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματική διαβροχή των καλλιεργειών με ραβδώσεις.



Η κατασκευάστρια θα κάνει διαθέσιμο άμεσα το νέο σύστημα, το οποίο συναποτελούν καπάκια εξοπλισμένα με ακροφύσιο Agrotop RowFan 40-02 E και εκεί περιλαμβάνεται στεγανοποιητικό και εισαγωγέας ακροφυσίων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία