BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στη εποχή του Metaverse πέρασε η New Holland για την έκθεση CES 2023

Η έκθεση τεχνολογίας CES 2023, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με Microsoft και Touchcast και το πρωτότυπο ηλεκτρικό T4 Electric Power της New Holland εγκαινιάζει την εποχή Metaverse στο γεωργικό τμήμα της εταιρείας.

new-holland-collabora-con-microsoft-e-touchcast-per-il-metaverso

Βασίλης Σοφός

1283
0

Από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου, οι επισκέπτες της έκθεσης τεχνολογίας CES 2023 του Λος Άντζελες μπόρεσαν να «αγγίξουν» το νέο πρωτότυπο ηλεκτρικό τρακτέρ Τ4 Electric Power με τα χέρια τους (εικονικά, φυσικά) χάρη στο εικονικό περιβάλλον που αναπτύχθηκε από την Touchcast, με τεχνολογία βασισμένη στο Microsoft Cloud.



Η πλατφόρμα Touchcast επιτρέπει στους κατασκευαστές οχημάτων να επανεφεύρουν το ταξίδι του πελάτη δημιουργώντας ένα φωτορεαλιστικό «ψηφιακό δίδυμο» του εκθεσιακού τους χώρου και προβάλλοντας τα οχήματά τους σε πραγματικό χρόνο και σε 3D.

Οι δυνητικοί πελάτες μπορούν στη συνέχεια να εξερευνήσουν, να προσαρμόσουν και να αγοράσουν το επιθυμητό όχημα στον διαδραστικό εικονικό εκθεσιακό χώρο απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής τους, χωρίς να χρειάζονται προγράμματα προβολής VR ή ειδικό λογισμικό.

Οι καταναλωτές μπορούν να αλληλεπιδράσουν με έναν πραγματικό σύμβουλο, να κάνουν ερωτήσεις, να εξερευνήσουν νέες δυνατότητες, να κάνουν ένα εικονικό test drive, να αγοράσουν το όχημά τους και να επιστρέψουν οποιαδήποτε στιγμή αργότερα για την after-sales υποστήριξη.



Οι New Holland, Touchcast και Microsoft θα πραγματοποίησαν ζωντανές επιδείξεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης, με έναν μεγάλο τοίχο LED που δημιούργησε μια προσομοίωση αυτής της εμπειρίας στο Metaverse, συνδέοντας τους καταναλωτές με τις παρούσες μάρκες.

Ο Carlo Lambro, Πρόεδρος Μάρκας της New Holland Agriculture σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε ένα τόσο καινοτόμο πρότζεκτ στην CES 2023 και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Microsoft και την Touchcast, εταιρείες που μοιράζονται την προνοητική μας προσέγγιση. Χάρη στην τεχνολογία τους θα είμαστε σε θέση να εξερευνήσουμε και να εκμεταλλευτούμε τις εμπορικές ευκαιρίες του Metaverse, εξασφαλίζοντας στους πελάτες από όλο τον κόσμο άμεση πρόσβαση στα προϊόντα μας. Αυτό είναι ένας νέος τρόπος να βιώσετε την ανθρώπινη επαφή με έναν αντιπρόσωπο χωρίς να χρειάζεται να πάτε φυσικά σε έναν εκθεσιακό χώρο και ανοίγει ατελείωτες δυνατότητες τόσο για εμάς όσο και για τους αγρότες.»


Από την άλλη μεριά, η Silvia Candiani, Γενική Διευθύντρια της Microsoft Ιταλίας, δήλωσε: «Το Industrial Metaverse προσφέρει στις επιχειρήσεις τη μοναδική ευκαιρία να επανεφεύρουν ολόκληρο το ταξίδι του πελάτη και να συνδυάσουν μια ψηφιακή εμπειρία με την προσωπική πινελιά ενός ανθρώπινου «ρεσεψιονίστ», όλα με ένα κλάσμα του κόστους ενός φυσικού εκθεσιακού χώρου. Είναι συναρπαστικό να βλέπεις τη New Holland Agriculture, με τη συμβολή της Touchcast, να δημιουργεί μια νέα εμπειρία για τους πελάτες της, παρουσιάζοντας με καινοτόμο τρόπο τον υπερσύγχρονο ηλεκτρικό τρακτέρ της.»

trattoriweb

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία