BACK TO
TOP
Εδώ Θεσσαλία

Στην Θεσσαλία ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία υπουργών γεωργίας στις 9 Νοεμβρίου

Μετά τον Επίτροπο Γεωργίας, που αντίκρυσε εκ του σύνεγγυς της καταστροφές στον θεσσαλικό κάμπο, την πληγείσα  περιοχή αναμένεται να επισκεφθεί στις 9 Νοεμβρίου, αντιπροσωπεία των Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ.

58b2279d-991b-47d7-b8f7-4968becb0ba4

766
1

Αυτό γνωστοποίησε μέσω σχετικής ανάρτησης στο διαδίκτυο, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή την πρόσφατη σύνοδο υπουργών γεωργίας στο Λουξεμβούργο, και τις αναφορές του Επιτρόπου Γιάνους Βοϊτσεχόφσκι κατά την παρέμβαση του για τις εικόνες καταστροφής που αντίκρυσε όταν επισκέφθηκε την χώρα μας στις αρχές του μήνα.

«Η παρέμβασή του, δείχνει πως στην πολιτική, όταν υπάρχει σωστή ενημέρωση, υπάρχει και ορθή κρίση. Η δέσμευσή του, πως η Κομισιόν θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει, απόρροια των όσων έντονα βίωσε από κοντά, προκαλεί αισθήματα ικανοποίησης, αλλά κι αισιοδοξίας για τη βέλτιστη διαχείριση των συνεπειών της καταστροφής, χάρη στην έμπρακτη αλληλεγγύη της κοινότητας στην οποία προσβλέπουμε. Τον ευχαριστώ προσωπικά για τα χαμόγελα, τη στήριξη και το κουράγιο που έδωσε στους δοκιμαζόμενους Θεσσαλούς. Αναμένουμε την επίσκεψη Αντιπροσωπείας Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ στις 9 Νοεμβρίου για να δουν κι εκείνοι, ζωντανά αυτή τη φορά, την κλίμακα της καταστροφής.», σημείωσε.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Εδώ Θεσσαλία Ροή Ειδήσεων Πληρωμές Απόψεις